simpleRAW: Naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer i Københavns hjerte

I en verden, hvor det ofte er svært at finde mad, der både smager godt og gør kroppen godt, er simpleRAW et åndehul. Med en koncept baseret på naturlige råvarer uden tilsætningsstoffer og masser af lækre smagsoplevelser, bringer simpleRAW grønne glæder til Københavns hjerte.

Etableret i 2015 og beliggende i det charmerende Gråbrødretorv kommer man ikke meget tættere på hjertet af den danske hovedstad end her. simpleRAW tilbyder sine gæster et sundere alternativ til de mange caféer og restauranter, man ellers finder rundt omkring i byen. Med en stærk fokus på økologi og bæredygtighed skaber de retter, der både er velsmagende og venlige mod vores planet.

En isfri have
Navnet simpleRAW refererer til restaurantens filosofi om at servere helt naturlige råvarer uden tilsatte stoffer som sukker, gluten eller animalske produkter. Dette gør nemlig simpleRAW 100% vegansk – og ikke bare det. Ingen af retterne varmes op over 42 grader for at bevare næringsindholdet i fødevarerne. Bag dette innovative koncept står ejeren Tanja Enevold, selv livslang vegetar og fortaler for plantebaseret kost. Udover dette sørger de også for at bruge bæredygtigt træ og miljøvenlige emballager – således en isfri have uden kulaffald er del af missionen hos simpleRAW.

Inspiration fra nær og fjern
simpleRAW tager den grønne gastronomi til nye højder med et menukort, der skifter med årstiderne og tager inspiration fra flere verdenshjørner. Her kan du både få indiske, asiatiske, middelhavsinspirerede og sågar noget helt traditionelt dansk – alt sammen i raw-versioner. Og frygt ej, hvis du ikke er til det helt rå, er der også en række ovnbagte og dampede småretter at vælge imellem.

Når det kommer til søde sager, skuffer simpleRAW heller ikke – her kan du nemlig nyde sukkerfrie desserter uden samvittighedsnag. Bliv fristet af lækre, glutenfrie pandekager, “Raw Daim” med karamelliserede nødder eller den alleryppige “Chocolate Dream Cake”.

Friskpresset til hver en tid
simpleRAW’s drikkeudvalg byder på et væld af lækre friskpressede juicer, smoothies og ikke mindst kaffe lavet på økologiske bønner fra eget brand og plantemælk. Du kan også skylle maden ned med et udvalg af økologiske vine og øl samt velkomponerede cocktails.

Bagning i det grønne
Udover at servere mad fra morgen til aften i restaurantens hyggelige lokaliteter vil du også finde bagervarer lavet på stedet som er lige til at tage med hjem. simpleRAW bager dagligt mere end 10 forskellige slags glutenfri og spinatbaserede brød samt andre skønne kager og lækkerier.

Gør dig selv en tjeneste og besøg simpleRAW på din næste tur til København. Her får du både sunde, smagfulde og bæredygtige retter – såvel som søde fristelser og drikkevarer, der varmer sjælen. Prismæssigt er det desuden meget konkurrencedygtig i forhold til både kvalitet og kvantitet.